Contact  
ZKM coaches  
Links  
Nieuws  
Home
De ZKM opleiding
Achtergrond ZKM
Supervisie en werkbegeleiding
Masterclasses
Accreditaties
Aanmelden
Prijzen
Garanties
Algemene voorwaarden
Reacties van cursisten


Eéndaagse workshop
Narratieve coaching

 
‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt.'

12 januari 2018
23 maart 2018

Download hier de informatie
over deze workshop.

Start nieuwe ZKM opleiding
6 april 2018 
 

Aanmelden en start ZKM opleiding

Omdat we in kleine groepen van 4 tot 8 cursisten werken, kunnen we opleidingsdagen aanpassen aan de voorkeuren van de deelnemers.

We starten op 6 april met de kennismakingsbijeenkomst van het nieuwe opleidingsjaar 2018. Heb je ook interesse in de opleiding? Wil je kennismaken met ons en onze werkwijze? Schrijf je dan in voor de 1-daagse workshop narratieve coaching! Voor meer informatie kijk in het menu bij Aanmelden.

Aanmelden voor de ZKM opleiding
Wil je je aanmelden voor de ZKM opleiding? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres. Wij sturen je een intakeformulier ter voorbereiding van de kennismakingsbijeenkomst. Wanneer je hier niet aanwezig kan zijn, maakt één van onze docenten een individuele afspraak met je voor een intakegesprek. Na de kennismakingsbijeenkomst of de intake ontvang je het definitieve inschrijvingsformulier.

Aanmelden 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’ Voor deze workshop narratieve coaching kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ons secretariaat. In deze workshop ervaar je in het kort wat de kern is van het narratieve werken. Specifiek besteden we in de workshop aandacht aan de ZKM en de waarderings- en motivatietheorie van prof. Dr. Hubert Hermans. Actuele informatie over deze workshop vind je hier

Aanmelden voor een masterclass
Wil je je aanmelden voor masterclass? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres en waar je opgeleid bent.

Toelatingscriteria ZKM opleiding
• Een behaald diploma in de Sociale Wetenschappen op universitair of Hbo-niveau
• In staat zijn om wetenschappelijke literatuur (tevens in Engelse taal) te bestuderen en te verwerken
• Praktische kennis van communicatievaardigheden en gesprekstechnieken
• Het kunnen werken vanuit een grondhouding waarbij de ZKM-coach kan optreden als medeonderzoeker ‘naast’ de cliënt in tegenstelling tot een expertdeskundige ‘boven’ de cliënt.