Contact  
ZKM coaches  
Links  
Nieuws  
Home
De ZKM opleiding
Achtergrond ZKM
Supervisie en werkbegeleiding
Masterclasses
Accreditaties
Aanmelden
Prijzen
Garanties
Algemene voorwaarden
Reacties van cursisten


Eéndaagse workshop
Narratieve coaching

 
‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt.'

12 januari 2018
23 maart 2018

Download hier de informatie
over deze workshop.

Start nieuwe ZKM opleiding
6 april 2018 
 

Accreditaties

NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

De ZKM opleiding (contacturen en toetsen) is geaccrediteerd door het NIP Arbeid & Organisatie en Arbeid & Gezondheid onder de titel Narratief Coachen met ZelfKennisMethode (ZKM) (ID nummer: 240116).
Voor herregistratie is de opleiding voor 124 punten geaccrediteerd.
Voor registratie gelden punten in de volgende categorieën: Arbeid & Gezondheid 31 punten, Arbeid & Organisaties 31 punten, Diagnostiek 31 punten, Interventievaardigheden 31 punten.

De workshop Meer licht op wat je werkelijk beweegt is voor herregistratie voor 12 punten geaccrediteerd. Voor registratie gelden punten in de volgende categorieën: A&O/A&G - A&O-Diagnostiek 6  punten A&O/A&G - A&O-Interventievaardigheden 6 punten.

De ZKM opleiding (contacturen en toetsen) is geaccrediteerd door het NIP K&J/ NVO O-G  voor herregistratie K&J/NVO O-G:  93 punten. Voor opleiding en registratie K&J of OG: Opleiding-behandeling 20 punten, opleiding-diagnostiek 20 punten, opleiding-overige taken  6,5 punten.

SKB - NVPA
Het gehele eerste opleidingsjaar is geaccrediteerd door Stichting SKB (Stichting Keurmerk Beroepscholingen voor de psycho-sociale en geestelijke gezondheidszorg) onder registratienummer 260411/c1097.48 (kwalificatie-eis voor NVPA-leden). 222 SBU; 7,9 ECT

Nobco
De Nobco heeft aan het eerste opleidingsjaar onder de naam 'Opleiding in de ZKM methode en de waarderingstheorie' 26 PE punten toegekend. De opleiding is op de Nobco website opgenomen met kenmerk 130613-ZKM-066.

Staat een belangrijke accreditatie er niet bij? Laat het ons weten en wij zullen graag onderzoeken of we daaraan tegemoet kunnen komen.