Contact  
ZKM coaches  
Links  
Nieuws  
Home
De ZKM opleiding
Achtergrond ZKM
Supervisie en werkbegeleiding
Masterclasses
Accreditaties
Aanmelden
Prijzen
Garanties
Algemene voorwaarden
Reacties van cursisten


Eéndaagse workshop
Narratieve coaching

 
‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt.'

12 januari 2018
23 maart 2018

Download hier de informatie
over deze workshop.

Start nieuwe ZKM opleiding
6 april 2018 
 

De masterclasses

De masterclasses zijn toegankelijk voor gecertificeerde ZKM beoefenaars. Indien elders opgeleid, overleggen we in hoeverre één van de onderdelen uit de vervolgopleiding nodig is als ondergrond. De masterclass Mens als Coach is tevens onderdeel van de ZKM opleiding voor R&A studenten.

Voor de actuele data neem contact met ons op.


Masterclass Mens als coach
In de masterclass Mens als coach staan we uitgebreid stil bij de schaduwzijde van het empowerment model binnen het werken met de ZKM. Het protocol helpt je om de cliënt te laten ontdekken hoe de mechanismen werken waarmee hij zichzelf vastzet. Dit bewustzijn is de opening naar het doorbreken van de vicieuze cirkel. Je persoonlijke groei als mens én als coach staat centraal in deze masterclass.

 

Masterclass Validatie
In de masterclass Validatie leggen we de focus op het proces van verandering tijdens de ZKM en in het validatietraject. Valideren is waar maken wat je meer wenst in je leven. We werken aan het vergroten van de bewustwording dat je ook iets anders in huis hebt, dan je gebruikelijke gedragsrepertoire. We leren in deze MC om de positie te versterken van de waarnemer die ziet dat er mogelijkheden zijn. Gedrag wordt dan steeds meer een keuze in plaats van een automatische reactie op triggers. Ook werken we aan de grondhouding van de coach om weerstand en terugval te zien als een kans in het proces van verandering.Masterclass Meerstemmigheid en overdracht
In de MC meerstemmigheid en overdracht oefen je in het energetisch ervaren van meerstemmigheid bij jou als ZKM coach zelf en in het herkennen van meerstemmigheid bij de cliënt. Cliënten kunnen je meetrekken in tegenstrijdige, oordelende, kritische, ontevreden, afhankelijke of zeer lovende stemmen. Het vraagt van de ZKM coach alertheid op de eigen innerlijke criticus en het primaire systeem. We werken aan het terugvinden van de vrije ruimte, met de keuzevrijheid om de meerstemmigheid van de coach en de cliënt te laten groeien.