Aanmelden, Data & Prijzen

Omdat we in kleine groepen van 4 tot 8 cursisten werken, kunnen we de ZKM opleidingsdagen aanpassen aan de voorkeuren van de deelnemers.

We zijn op 22 juni gestart met het nieuwe opleidingsjaar 2018. Heb je ook interesse in de opleiding? Wil je kennismaken met ons en onze werkwijze? Schrijf je dan in voor de 1-daagse workshop ‘meer licht op wat je werkelijk beweegt’!

Aanmelden voor de ZKM opleiding

Wil je je aanmelden voor de ZKM opleiding en voldoe je aan de toelatingscriteria? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres. Wij sturen je een intakeformulier ter voorbereiding van de kennismakingsbijeenkomst. Wanneer je hier niet aanwezig kan zijn, maakt één van onze docenten een individuele afspraak met je voor een intakegesprek. Na de kennismakingsbijeenkomst of de intake ontvang je het definitieve inschrijvingsformulier. De data voor de ZKM opleiding in 2018/2019 zijn vastgelegd op  22  juni, 7 en 8 september, 9, 10 en 23 november 2018 en 11, 12 en 25 januari, 8 en 9 maart 2019 en 21 en 22 juni 2019. Een nieuw leerjaar zal eind 2019/begin 2020 weer van start gaan.

Aanmelden 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

Voor deze workshop kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ons secretariaat. In deze workshop ervaar je in het kort wat de kern is van het narratieve werken en leer je verschillende interventies toe te passen. Specifiek besteden we in de workshop aandacht aan de ZKM en de waarderings- en motivatietheorie van prof. Dr. Hubert Hermans. Actuele informatie over deze workshop vind je hier.

Aanmelden voor een masterclass

Wil je je aanmelden voor masterclass? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres en waar je opgeleid bent.

Prijzen

Prijs ZKM opleiding
privé en zzp’ers: opleiding (31 dagdelen) € 3900, supervisie (12 uur) € 1050, afstudeergesprek (1 uur) € 85. De totaalprijs is € 5035.
zakelijk: opleiding (31 dagdelen) € 4600, supervisie (12 uur) € 1200, afstudeergesprek (1 uur) € 100. De totaalprijs is € 5900.

De prijs van de opleiding is inclusief de opleidingsdagen, de literatuur- en werkmappen en lunch/diner/koffie/thee. Betalen in termijnen of voor losse onderdelen is mogelijk.

De prijs is exclusief het zelf aan te schaffen boek Self Narratives van H.J.M. Hermans en de prijs van het student lidmaatschap van de ZKM Vereniging t.b.v het gebruik van het ZKM Computerprogramma (110 euro ex btw per jaar).

Prijs Masterclasses optioneel na de opleiding
• privé en zzp’ers € 550
• zakelijk € 700

De prijzen van de masterclasses zijn inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/diner/koffie/thee.

Prijs 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

De prijs van de workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’ is € 225 euro en is inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/koffie/thee.

Alle prijzen zijn btw-vrijgesteld.