Aanmelden, Data & Prijzen

Omdat we in kleine groepen van 4 tot 8 cursisten werken, kunnen we de ZKM opleidingsdagen aanpassen aan de voorkeuren van de deelnemers.

Wil je kennismaken met ons en onze werkwijze? Schrijf je dan in voor de 1-daagse workshop ‘meer licht op wat je werkelijk beweegt’!

Aanmelden voor de ZKM opleiding

Wil je je aanmelden voor de ZKM opleiding en voldoe je aan de toelatingscriteria? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres. Wij sturen je dan een intake formulier  en één van onze docenten maakt een individuele afspraak met je voor een intakegesprek. Na de de intake ontvang je het definitieve inschrijvingsformulier. Het nieuwe leerjaar is op 29 mei 2020 van start gegaan.  De vastgelegde data zijn 29 mei, 5 en 6 juni, 4 en 12 september, 2 oktober, 6 en 7 november, 27 november 2020, 22 en 23 januari en 19 en 20 maart 2021. Een nieuw leerjaar zal hierna weer van start gaan.

Aanmelden 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

Voor deze workshop kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ons secretariaat. In deze workshop ervaar je in het kort wat de kern is van het narratieve werken en leer je verschillende interventies toe te passen. Specifiek besteden we in de workshop aandacht aan de ZKM en de waarderings- en motivatietheorie van prof. Dr. Hubert Hermans. Actuele informatie over deze workshop vind je hier.

Aanmelden voor een masterclass

Wil je je aanmelden voor masterclass? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres en waar je opgeleid bent.

Prijzen

Prijs ZKM opleiding
privé en zzp’ers: opleiding (31 dagdelen) € 3900, supervisie (12 uur) € 1050, afstudeergesprek (1 uur) € 85. De totaalprijs is € 5035.
zakelijk: opleiding (31 dagdelen) € 4600, supervisie (12 uur) € 1200, afstudeergesprek (1 uur) € 100. De totaalprijs is € 5900.

De prijs van de opleiding is inclusief de opleidingsdagen, de literatuur- en werkmappen en lunch/diner/koffie/thee. Betalen in termijnen of voor losse onderdelen is mogelijk.

De prijs is exclusief het zelf aan te schaffen boek Self Narratives van H.J.M. Hermans en de prijs van het student lidmaatschap van de ZKM Vereniging t.b.v het gebruik van het ZKM Computerprogramma (110 euro ex btw per jaar).

Prijs Masterclasses optioneel na de opleiding
• privé en zzp’ers € 600
• zakelijk € 700

De prijzen van de masterclasses zijn inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/diner/koffie/thee.

Prijs 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

De prijs van de workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’ is € 225 euro en is inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/koffie/thee.

Alle prijzen zijn btw-vrijgesteld.