Aanmelden, Data & Prijzen

Omdat we in kleine groepen van 4 tot 8 cursisten werken, kunnen we de ZKM opleidingsdagen aanpassen aan de voorkeuren van de deelnemers.

Wil je kennismaken met ons en onze werkwijze? Schrijf je dan in voor de 1-daagse workshop ‘Narratief coachen; meer licht op wat je werkelijk beweegt’!

Op de hoogte blijven van workshops en de ZKM opleiding?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Klik hier.

Aanmelden voor de ZKM opleiding

Wil je je aanmelden voor de ZKM opleiding en voldoe je aan de toelatingscriteria? Stuur dan een mail naar ons secretariaat met je naam en adres. Wij sturen je dan een intake formulier  en één van onze docenten maakt een individuele afspraak met je voor een intakegesprek. Na de de intake ontvang je het definitieve inschrijvingsformulier. Een nieuw leerjaar zal van start gaan op vrijdag 31 maart 2023. In deze startmiddag stemmen we gezamenlijk de opleidingsdagen (13 dagen verspreid over een jaar) vast. Daartoe zullen we vooraf een voorstel doen ter bespreking.

Aanmelden 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

Voor deze workshop kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ons secretariaat. In deze workshop ervaar je in het kort wat de kern is van het narratieve werken en leer je verschillende interventies toe te passen. Specifiek besteden we in de workshop aandacht aan de ZKM en de waarderings- en motivatietheorie van prof. Dr. Hubert Hermans. Actuele informatie over deze workshop vind je hier.

Aanmelden 1 daagse verdiepingsworkshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’

Voor deze workshop kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ons secretariaat. Heb je al eens meegedaan aan de workshop narratief coachen en wil je je kennis weer opfrissen, verdiepen en ook nieuwe vaardigheden opdoen? Dan past deze dag zeker bij jou! We gaan weer aan de slag met narratieve interventies, die je de volgende dag al kunt gebruiken in je praktijk.

Aanmelden voor een masterclass

Wil je je aanmelden voor masterclass? Dat kan altijd na het volgen van een ZKM opleiding bij een door de ZKM Vereniging erkende opleiding. Stuur een mailtje om je aan te melden naar ons secretariaat met je naam en adres en waar je opgeleid bent.

Prijzen

Prijs ZKM opleiding
privé en zzp’ers: opleiding (31 dagdelen) € 3900, supervisie (12 uur) € 1050, afstudeergesprek (1 uur) € 85. De totaalprijs is € 5035.
zakelijk: opleiding (31 dagdelen) € 4600, supervisie (12 uur) € 1200, afstudeergesprek (1 uur) € 100. De totaalprijs is € 5900.

De prijs van de opleiding is inclusief de opleidingsdagen, de literatuur- en werkmappen en lunch/diner/koffie/thee. Betalen in termijnen of voor losse onderdelen is mogelijk.

De prijs is exclusief het zelf aan te schaffen boek Self Narratives van H.J.M. Hermans en de prijs van het student lidmaatschap van de ZKM Vereniging t.b.v het gebruik van het ZKM Computerprogramma (110 euro ex btw per jaar).

De prijs is inclusief één herkansingsmogelijkheid bij de open boek toetsen en het nakijken van de eerste versie van het eindverslag. Extra nakijkwerk of supervisie valt onder het supervisie tarief (85,- per uur).

Prijs 1 daagse workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt: narratief coachen in de praktijk’

De prijs van de workshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’ is € 275 euro en is inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/koffie/thee. Van 10.00u tot 17.30u.

Prijs 1 daagse verdiepingsworkshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt: narratief coachen in de praktijk’ (deel 2)
De prijs van de verdiepingsworkshop ‘Meer licht op wat je werkelijk beweegt’ is € 250 euro en is inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/koffie/thee. Van 10.00u tot 16.00u.

Prijs Masterclasses optioneel na de opleiding
• privé en zzp’ers € 600
• zakelijk € 700

De prijzen van de masterclasses zijn inclusief literatuur- en werkmateriaal en lunch/diner/koffie/thee.

Alle prijzen zijn btw-vrijgesteld.