Start ZKM opleiding 31 mei

ZKM opleiding

Start ZKM opleiding 31 mei

177 177 mensen hebben dit evenement bekeken.

De ZKM opleiding start met een kick-off op 31 mei van 15.30-19.00 uur. We sluiten de middag af met een gezamenlijke snack.
De opleiding is na de kick-off verdeeld over 3 modules met zowel theoretische als praktische onderdelen zoals het oefenen met de zelfonderzoeken. De modules zijn verspreid over 13 verschillende dagen. Bij inschrijving ontvang je een voorstel van de data en deze worden in overleg met alle cursisten vastgelegd. Voor de ZKM-opleiding is het belangrijk dat je alle lesdagen aanwezig kan zijn.

 

ZKM opleiding inschrijven

Naam(Vereist)
Vink aan voor akkoord(Vereist)

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@opleidingzelfkennismethode.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

31 mei 2024 15:30 aan
31 mei 2024 19:00
 

Einddatum registratie

19 april 2024
 

Evenement categorie

Share With Friends

Agenda

Reacties van cursisten

Ik zocht een aanvulling op wat ik al ontwikkeld had in de loop van de jaren op het gebied van therapie, consultancy en coaching. Een ‘ondergrond’ waarin al mijn ervaring een plaats kon krijgen.

Toen ik voor het eerst in contact kwam met de ZKM kwam de methode op mij over als een degelijke en gestructureerde werkvorm. De ZKM houdt zich bezig vanuit verschillende invalshoeken met bewustzijn en het on(der)bewuste, met levens- en loopbaanvragen. Hoe onaantrekkelijk het boek ‘Self Narratives’ eerst op mij overkwam (als beeldende coach/therapeute was ik wel wat kleurrijkers gewend), des te meer verrast ik was door de ‘gelaagdheid’ van het boek. Ook was ik verrast over hoe sterk de methode in elkaar steekt en hoe veelomvattend, ook in de praktijk, werkt.