Workshop Narratief Coachen 13 mei

ZKM opleiding

Workshop Narratief Coachen 13 mei

957 957 mensen hebben dit evenement bekeken.

In deze workshop ervaar je in het kort wat de kern is van het narratieve werken. Daar waar het verhaal van de cliënt over falen, vastlopen of geen oplossing vinden de overhand heeft, is het (her)vinden van het verhaal over mogelijkheden, verlangen en inspiratie een weg waarlangs verandering plaats kan vinden. De kracht van het narratieve werken, schuilt in de actieve rol die de klant krijgt in het zoeken naar de betekenis en invloed van levenservaringen op het huidige leven. Narratief werken vraagt van de psycholoog een attitude van volledig openstaan en nieuwsgierig zijn, waarbij je jouw eigen betekenisgeving en doelstelling op de achtergrond houdt.

Flyer Workshop Narratief Coachen
Flyer Workshop Narratief Coachen kan je hier downloaden.

Kosten

225 euro btw vrij, inclusief lunch en syllabus

Workshop Narratief Coachen

Naam(Vereist)
Vink aan voor akkoord(Vereist)

Event registration closed.
 

Datum en tijd

13 mei 2024 10:00 aan
13 mei 2024 17:30
 

Einddatum registratie

6 mei 2024
 

Evenement categorie

Share With Friends

Agenda

Reacties van cursisten

Ik zocht een aanvulling op wat ik al ontwikkeld had in de loop van de jaren op het gebied van therapie, consultancy en coaching. Een ‘ondergrond’ waarin al mijn ervaring een plaats kon krijgen.

Toen ik voor het eerst in contact kwam met de ZKM kwam de methode op mij over als een degelijke en gestructureerde werkvorm. De ZKM houdt zich bezig vanuit verschillende invalshoeken met bewustzijn en het on(der)bewuste, met levens- en loopbaanvragen. Hoe onaantrekkelijk het boek ‘Self Narratives’ eerst op mij overkwam (als beeldende coach/therapeute was ik wel wat kleurrijkers gewend), des te meer verrast ik was door de ‘gelaagdheid’ van het boek. Ook was ik verrast over hoe sterk de methode in elkaar steekt en hoe veelomvattend, ook in de praktijk, werkt.