Supervisie en werkbegeleiding

Supervisie is een wezenlijk deel van de ZKM opleiding Reflection & Action. Criteria zijn beschikbaar tijdens de opleiding en bij de supervisoren.

Daarnaast bieden we supervisie voor iedere ZKM beoefenaar die bij ‘uitdagende cliënten’ graag een extra steun wil hebben en van deze cliënten zelf wil leren.

Studenten kunnen ook extra werkbegeleiding aanvragen voor praktische vragen rondom de werkwijze en uitvoering van het ZKM onderzoek, individueel of in groepjes.

Supervisoren bieden ook online supervisie aan, vraag naar de mogelijkheden bij de supervisor die jou interessant lijkt. Op de persoonlijke websites vind je meer van de achtergrond van de verschillende supervisoren.

Supervisoren

Marja Steegenga
Mijander, Praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling & trainingen
Sânbuorren 16, 9216VC, Oudega (SM)
| 06 10325212
info@mijander.nl
| https://mijander.nl
Lees verder

Supervisoren

Marja Steegenga
Mijander, Praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling & trainingen
Sânbuorren 16, 9216VC, Oudega (SM)
06 10325212
info@mijander.nl
https://mijander.nl
Lees verder

Agenda

Reacties van cursisten

Ik zocht een aanvulling op wat ik al ontwikkeld had in de loop van de jaren op het gebied van therapie, consultancy en coaching. Een ‘ondergrond’ waarin al mijn ervaring een plaats kon krijgen.

Toen ik voor het eerst in contact kwam met de ZKM kwam de methode op mij over als een degelijke en gestructureerde werkvorm. De ZKM houdt zich bezig vanuit verschillende invalshoeken met bewustzijn en het on(der)bewuste, met levens- en loopbaanvragen. Hoe onaantrekkelijk het boek ‘Self Narratives’ eerst op mij overkwam (als beeldende coach/therapeute was ik wel wat kleurrijkers gewend), des te meer verrast ik was door de ‘gelaagdheid’ van het boek. Ook was ik verrast over hoe sterk de methode in elkaar steekt en hoe veelomvattend, ook in de praktijk, werkt.